Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Aragonès respon la demagògica afirmació de Carrizosa: “Crec que vostè avui s’ha equivocat”

|

- Publicitat -

Carlos Carrizosa, president del grup parlamentari de Ciudadanos, ha comparat el cas del presumpte assetjament a la família denunciant de Canet de Mar amb l’assassinat a mans d’ETA del llavors regidor d’Ermua, Miguel Ángel Blanco.

Pere Aragonès, president de la Generalitat, s’ha oposat a aquestes afirmacions i ha dit en el ple al Parlament, que “és una comparació que vostè no s’hauria d’atrevir a fer. És un insult a totes les víctimes. Crec que vostè avui s’ha equivocat. Estic convençut que vostè se’n penedirà. Crec que no hauria d’estar permès”.

Publicitat

El periodista Carles Heredia ha valorat la greu afirmació del president de Ciudadanos i ha dit que “em costa decidir quina d’aquestes afirmacions és menys creïble”. Així ha donat a entendre que, precisament, les declaracions de Carrizosa han estat premeditades, i que les ha fet amb ànim electoralista.

També mostra l’estratègia de crispació de Ciudadanos, que utilitza les víctimes del terrorisme per treure’n rèdit polític i que evidencia que la formació taronja està disposada a oposar-se al Govern amb molt pocs escrúpols.

Et pot interessar  Aragonès, a la gola del llop, defensa l'amnistia, el finançament singular i el referèndum i avisa que "són inevitables"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut