Diumenge, 19 de setembre de 2021 - Edició 1151
La República

Aragonès rememora l’atemptat de Barcelona i Cambrils i destaca que “Catalunya és un lloc de pau”

El president de la Generalitat ha fet una piulada condemnant els fets tot dient que van ser una “barbàrie”. El dirigent d’ERC ha transmès el seu suport i escalf a les víctimes i als familiars i ha dit que aquest atac ha marcat per sempre a Catalunya

Redacció
Redacció 17/08/2021
El president de la Generalitat, Pere Aragonès, durant l'entrevista de TV3 al Palau de la Generalitat.

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, en una piulada ha volgut rememorar l’Atemptat a Barcelona i Cambrils del 17 d’agost de 2017. El líder d’ERC ha afirmat que els fets que van ocórrer van ser una “barbàrie” i ha volgut transmetre el seu suport i escalf a les víctimes i familiars ressaltant que aquest atac “ha marcat per sempre” Catalunya.

Alguns usuaris han volgut deixar constància del fet que actualment l’Estat espanyol no està investigant la possible vinculació que podria haver hagut entre l’Imam del Ripoll i el Centre Nacional d’Intel·ligència i certament és una de les incògnites que queden per resoldre. De fet, tal com explica Europa Press, s’ha lamentat que la comissió va deixar molts aspectes sense resoldre.

Aragonès ha dit que “Catalunya és un lloc de pau” oposant-se al terror com a mecanisme de resolució de conflictes. Altres tuitaires li han contestat destacant que volen conèixer la veritat.