Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Aragonès reivindica que la “transformació democràtica” ha de servir perquè les institucions “recuperin la legitimitat”

El president de la Generalitat demana mirar més enllà dels "límits de les legislatures polítiques": "Només així podrem construir el país que volem"

|

- Publicitat -

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha demanat mirar més enllà dels “límits de les legislatures polítiques“. “Només així podrem construir el país que volem sense renunciar a res”, ha dit durant el discurs que ha encetat les jornades ‘Demà futur’.

Aragonès ha reivindicat els quatre pilars transformadors que va fixar en la seva investidura: social, verda, feminista i democràtica. En aquest sentit, ha assegurat que la democràtica ha de servir perquè les institucions “siguin molt més útils per a la ciutadania i recuperin la legitimitat de representació“. També ha destacat el sector públic com a “protagonista” de les transformacions i ha apuntat que ha de servir “fer arribar les oportunitats a tothom”.

Publicitat

“És imprescindible identificar els canvis abans que es produeixin per poder-nos anticipar”, ha dit el president de la Generalitat, que ha remarcat la importància de les jornades. “Només si fem tots els deures podrem afrontar el futur amb garanties”, ha agregat.

Les jornades ‘Demà futur’, organitzades pel Govern, tenen per objectiu de generar un espai de debat sobre els reptes i propostes pels anys vinents i hi participen experts i representants d’empreses i institucions. També s’hi ha fet taules rodones per abordar temes sobre innovació, tecnologies i canvis disruptius, econòmics i socials.

 

Et pot interessar  Aragonès acusa el PSC de tenir un "discurs derrotista" i a Junts de "només parlar d'ells mateixos" i de Puigdemont
Publicitat

Opinió

Minut a Minut