Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024
Edició 2063

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 19 de març del 2024

Aragonès ratifica el seu suport a Cambray tot i les crítiques: “No el cessaré”

|

- Publicitat -

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha ratificat el seu suport al conseller d’Educació, Josep González-Cambray, tot i les crítiques de la comunitat educativa. “No el cessaré. Hi mantinc la confiança”, ha subratllat Aragonès durant la sessió de control d’avui al Parlament, en resposta a la diputada de la CUP-NCG Nogay Ndiaye.

El cap del Govern ha constatat que el conseller ja s’ha reunit amb el comitè de vaga de la comunitat educativa. La CUP li havia preguntat a Aragonès si cessaria el conseller. D’altra banda, el president ha criticat que Carlos Carrizosa (Cs) intenti “dividir la comunitat educativa” a partir de la llengua.

Publicitat

“Si per cada reunió on no fem acords haguéssim de plegar, al Parlament no hi quedaria ningú”, ha constatat Aragonès, que ha afegit que Cambray està assumint les seves responsabilitats davant la sentència del TSJC i el 25% de castellà.

Per la seva banda, Carrizosa també ha suggerit a Aragonès que cessi Cambray. El president ha replicat que el que “necessita” l’escola catalana és que els partits polítics deixin “d’intervenir” en els criteris pedagògics dels i les mestres.

Et pot interessar  Aragonès demana “no abaratir” la llei d’amnistia i aprovar-la com més aviat millor
Publicitat

Opinió

Minut a Minut