Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Aragonès planteja el “Salari Mínim Català de referència” per a combatre les desigualtats

|

- Publicitat -

El vicepresident i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, ha tornat a plantejar el “Salari Mínim Català de referència” per a combatre la desigualtat a Catalunya. Conscient que no hi ha les eines suficients per falta de competències, Aragonès ha subratllat que el Govern té l’obligació de buscar les solucions davant les “taxes de pobresa” que, concretament en el treball, ha passat al 14,4%.

Aragonès ha considerat en un article a ‘El Periódico’ que “aplicar un salari mínim uniforme arreu de l’Estat és enormement inequitatiu i no treu de la pobresa molts treballadors de Catalunya”, és per això que ha insistit en treballar en aquest sentit, una tasca que, ha afirmat “ha de ser fruit d’una estratègia compartida amb les organitzacions sindicals i les patronals i el conseller Chakir El Homrani”.

Publicitat

El conseller ha abogat per “uns sous dignes” i “per un país més just”. Alhora, ha assegurat que “la gent no mengem de banderes, sinó de més drets, llibertat i prosperitat” mentre que ha conclòs: “La Catalunya lliure que volem construir és, sobretot, la Catalunya justa que mereixem”.

Et pot interessar  Aragonès defensarà al Senat “i davant de tothom i a tot arreu” que la llei d’amnistia “és necessària”
Publicitat

Opinió

Minut a Minut