Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

Aragonès ofereix la mà d’ERC a Sánchez però li reclama abordar la “irresolta qüestió catalana”

|

- Publicitat -

El vicepresident del Govern i coordinador nacional d’ERC, Pere Aragonès, ha estès la mà de la seva formació al president espanyol, Pedro Sánchez, per acordar mesures per fer front al coronavirus i als seus efectes sobre l’economia, però ha advertit que “aquest suport no servirà de res si se segueix sense tractar la irresolta qüestió catalana”. En un article a ‘El País’, el líder republicà ha demanat a Sánchez que sigui “valent” perquè les demandes d’amnistia i d’un referèndum “segueixen allà”. “La taula de diàleg i negociació haurà de reobrir-se quan la pandèmia passi a un segon terme”, ha conclòs Aragonès, que també ha avisat que la urgència de la crisi sanitària “no significa que el conflicte polític ja no existeixi”.

Publicitat

“Els conflictes no resolts no s’arreglen sols, s’agreujen”, ha asseverat, per això ha subratllat que “ni Espanya ni Catalunya poden permetre’s viure d’esquenes deu anys més sense buscar solucions”. A Sánchez també l’ha instat a no “amagar el cap sota l’ala” ni “intentar acontentar una dreta política, mediàtica i judicial” que ha definit com a l'”Espanya blava”. “Per ser part de la solució, els republicans catalans som i serem asseguts a la taula”, ha conclòs”.

Et pot interessar  Els grups repliquen el discurs poc convincent d'Aragonès en la segona jornada del debat de política general al Parlament
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió