Diumenge, 27 de novembre de 2022 - Edició 1585
La República

Aragonès mostra el seu suport a una possible candidatura de Maragall a l’alcaldia de Barcelona

Segons els reglaments del partit caldrà convocar un procés de primàries

Redacció 03/07/2021
Pla mitjà del president de la Mesa d'Edat de la sessió constitutiva de la XIII legislatura del Parlament, Ernest Maragall, conversant amb el vicepresident de la Generalitat amb funcions de president, Pere Aragonès, el 12 de març de 2021 (Horitzontal)

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha mostrat el seu suport a una eventual candidatura del líder d’ERC a Barcelona, Ernest Maragall, a l’alcaldia de la ciutat, fent referència a les eleccions previstes per al 2023.

En un avanç d’entrevista a ‘Elperiódico’ que ha recollit aquest dissabte Europa Press, Aragonès ha destacat la seva “complicitat política i personal” amb el líder d’ERC, Oriol Junqueras, i ha lamentat que la secretària general del partit, Marta Rovira, continuï a Ginebra (Suïssa).

D’altra banda, ha negat les acusacions del secretari general de Junts, Jordi Sànchez, sobre una suposada tutela de Junqueras sobre ell: “Qui ho diu ho fa per interès partidista. Treballo molt a gust. El meu únic límit és la confiança de la majoria parlamentària. I a ells he de rendir comptes”, ha conclòs.