Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024
Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024

Aragonès insisteix que el seu “compromís per la independència” continua “amb més convicció que mai”

|

- Publicitat -

El president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, ha comparegut en roda de premsa el migdia d’aquest dimarts, 11 d’octubre, després d’haver presidit la presa de possessió dels consellers del nou Govern. Durant la compareixença, el cap de l’executiu català ha insistit que el seu “compromís per la independència continua amb més convicció que mai“. En referència als pressupostos per a l’any 2023, ha assegurat que la seva prioritat en aquests moments és “aconseguir el suport de les formacions que al llarg de la legislatura han contribuït a la governabilitat del país”.

“El meu compromís per la independència de Catalunya continua amb més convicció que mai. Treballo per aconseguir un referèndum reconegut per la comunitat internacional i, evidentment, faré campanya pel ‘sí’ a la independència”, ha afirmat de forma contundent el president de la Generalitat, Pere Aragonès, quan ha estat interpel·lat sobre la voluntat del Govern de lluitar per la independència, tenint en compte la incorporació de conselleres i consellers que no eren partidaris de la DUI.

Publicitat

Aragonès també ha volgut esclarir els dubtes que hi ha respecte de les noves incorporacions a l’executiu: “La defensa d’un referèndum per decidir el futur del país i la defensa de la fi de la repressió és àmpliament compartida. Els membres que no participen d’una determinada militància política s’han significat, en els darrers mesos, d’aquestes idees: referèndum i fi de la repressió”. El president ha insistit en la idea que “no és qüestió d’atorgar o treure carnets”: “Som molt més que independentistes: som gent que treballem pel progrés, per la cohesió social, per la Catalunya sencera i som també europeistes”, ha dit, i ha afegit: “Jo no abandono, no deserto ni renuncio, al contrari”.

Et pot interessar  Albiach critica les hipotètiques aliances del PSC i ERC amb Junts
Publicitat

Opinió

Minut a Minut