Dimarts, 28 de setembre de 2021 - Edició 1160
La República

Aragonès fitxa Fernàndez per l’Acord Nacional per l’Amnistia i l’Autodeterminació

El president de la Generalitat ha explicat que el grup no tindrà un president aglutinarà diversos perfils, entre els quals Fernàndez

Avatar
Agències 03/09/2021
Pla mitjà de l'exdiputat de la CUP David Fernández a l'acte central de campanya celebrat a l'Hospital Sant Pau, dissabte 6 de febrer del 2021.

David Fernàndez formarà part del grup promotor de l’Acord Nacional per l’Amnistia i l’Autodeterminació. El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha fitxat l’exdiputat de la CUP per a aquesta plataforma. Es tracta d’un grup sense presidència. En part, per evitar polèmica entre partits i que aglutinarà diversos perfils.

Des de l’executiu català apunten que Fernández formarà part del grup, que serà “coral”, de manera que el lideratge serà “compartit” i “col·lectiu”. Aragonès ha intensificat els contactes perquè el grup promotor, on Fernández en formarà part junt amb altres persones, es pugui reunir abans de la propera trobada de la taula de diàleg amb la Moncloa, prevista per a finals de la setmana del 13 de setembre.