Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Aragonès es reuneix amb PSC i Comuns per separat per explorar altres suports als pressupostos

|

- Publicitat -

Més moviments al Parlament. El president de la Generalitat, Pere Aragonès, es reuneix aquest dimecres a la tarda, per separat, amb el grup dels comuns i amb el PSC. Des de les 16:30 que Aragonès està tancat al seu despatx del Parlament amb la delegació d’En Comú Podem que formen Jéssica Albiach, David Cid i Joan Carles Gallego. A partir de les 18 hores el president rebrà una delegació del PSC, després de la trucada entre els dos gabinets per agendar una trobada.

Aquest matí Aragonès ja ha dit a Illa que la seva oferta per explorar una entesa pels pressupostos “no encaixa” en els seus plans. Aragonès ha deixat clar que no té intencions de tancar pactes amb el PSC tot i que no ha tancat la porta a reunir-se amb Illa.

Publicitat

Les trobades tenen lloc després que també hi hagi hagut una reunió, aquest migdia, entre les direccions d’ERC i Junts a Palau. S’esperen noves reunions, a diverses bandes, al llarg de la setmana. El Govern confia en convèncer la CUP -que avui ja ha registrat la seva esmena a la totalitat-, si bé ha obert per primera vegada converses amb comuns i PSC. Des d’ERC i l’entorn d’Aragonès, però, insisteixen que la “prioritat” continuen sent els anticapitalistes, i que en cap cas la negociació amb comuns o socialistes exclouria la CUP.

Et pot interessar  Junqueras avisa que la corrupció serà "línia vermella" per pactar amb el PSC si es demostren vincles entre Illa i Koldo
Publicitat

Opinió

Minut a Minut