Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024
Edició 2093

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 18 de abril del 2024

Aragonès encara confia en la taula de diàleg però Illa ho deixa clar: “No hi haurà referèndum d’autodeterminació”

|

- Publicitat -

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha posat un marc temporal a la possibilitat d’arribar a un acord en la taula de diàleg. En una entrevista a TVE, Aragonès ha assegurat que els governs català i espanyol tenen encara “per davant tota la legislatura de l’Estat” per a poder tancar un pacte. “Hi ha fins al final del període, fins a les eleccions generals, per a explorar la possibilitat d’una negociació que porti a un acord sobre el futur polític de Catalunya”, ha dit. A més, ha tornat a fer una crida al president espanyol, Pedro Sánchez, i al seu executiu per a que siguin “valents” i “arrisquin” posant sobre la taula una proposta. “Ara hi ha una conjuntura favorable a explorar sortides al Parlament i al Congrés”, ha dit.

Unes declaracions que l’unionisme del PSC ja s’ha encarregat de tirar per terra, descartant qualsevol possibilitat de confiar en la taula de diàleg per tractar el conflicte Catalunya-Espanya d’una manera no autonomista. “No hi haurà referèndum d’autodeterminació”, ha afirmat en una conferència després que Aragonès demanés valentia al Gobierno.

Publicitat

 

Et pot interessar  Aragonès replica Puigdemont: “Es rendeix qui abandona el Govern a mitja legislatura i vota contra els pressupostos"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut