Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Aragonès diu que l’acord pressupostari amb el PSOE “no està en perill” i busca que “els rics de Madrid paguin impostos”

|

- Publicitat -

El vicepresident de la Generalitat amb funcions de president i coordinador nacional d’ERC, Pere Aragonès, ha defensat aquest divendres l’acord pressupostari del seu partit amb el govern espanyol del PSOE i Unides Podem i ha assegurat que “no està en perill” malgrat l’oposició de la dreta a l’harmonització fiscal. Aragonès ha afirmat que el que es busca amb aquesta iniciativa és “posar un terra fiscal perquè no hi hagi ningú que faci competència deslleial” com la Comunitat de Madrid, a la qual ha acusat d’aprofitar l’efecte capitalitat, ser seu de la majoria d’empreses de l’Ibex-35 i concentrar el gruix de funcionaris de l’Estat per mantenir uns impostos baixos.

“Nosaltres no volem apujar impostos als treballadors de Madrid; volem que els rics de Madrid paguin impostos”, ha subratllat el líder republicà, que ha defensat la feina d’ERC per negociar els comptes de l’Estat en plena pandèmia i amb la crisi socioeconòmica que se’n deriva. “No és el moment del no a tot; és el moment de negociar-ho tot i d’aconseguir el que es pugui”, ha dit, i ha instat els crítics amb l’acord a aportar “una alternativa millor”: “Nosaltres hem treballat al màxim i si algú creu que pot fer més, que ho faci”.

Et pot interessar  Aragonès creu que no tindria sentit una qüestió de confiança de Sánchez: "No hi ha crisi amb els socis d'investidura"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut