Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Aragonès diu que la corrupció “no té lloc” a Catalunya i que les institucions no estan al servei “d’una o dues persones”

|

- Publicitat -

El president de la Generalitat i coordinador nacional d’ERC, Pere Aragonès, ha refermat el compromís del partit en la lluita contra la corrupció. En un acte del partit a Palamós (Baix Empordà), Aragonès ha subratllat que “en la Catalunya republicana i en la Catalunya independent” que ja s’està “construint”, la corrupció “ni hi té ni hi tindrà lloc”.

Tot i que no ha esmentat directament cap nom, ha assegurat que les institucions del país han d’estar al servei de la majoria perquè “no són per a una o dues persones ni per a un projecte”. Unes contundents declaracions que es poden entendre com una indirecta a Junts.

Publicitat

Concretament, cap a la presidenta del Parlament, Laura Borràs, que té una investigació oberta per les suposades irregularitats al capdavant de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC). Recentment, Aragonès també s’ha mostrat crític amb la polèmica del diputat de JxCat Francesc de Dalmases per les pressions denunciades per diversos periodistes.

“La corrupció no la volem enlloc, és el pitjor atac que poden tenir els recursos públics, que són els recursos compartits”, ha reblat a l’acte a Palamós. Paral·lelament, la secretària general adjunta, Marta Vilalta, ha defensat la taula de diàleg. “El camí es fa caminant, no només a Twitter o amb grups de Whatsapp”, ha exclamat.

Et pot interessar  Aragonès, després que Puigdemont proposi "cancel·lar" el deute amb l'Estat: "Benvinguts al club!"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut