Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Aragonès desafia a Sánchez: “Si està tan segur que el diàleg neutralitza l’independentisme que posi les urnes”

|

- Publicitat -

Davant les declaracions de Pedro Sánchez qui va relacionar el diàleg i les negociacions amb la “neutralització” i el “retrocés” de l’independentisme, Pere Aragonès l’ha desafiat durant la compareixença del balanç del curs polític a Catalunya.

Així mateix, el president de la Generalitat ha etzibat: “Si estan tan segurs que guanyaran, que posin les urnes”. Així mateix, assegura que els “acords parcials” establerts en l’última taula de diàleg no van en contra de l’independentisme, sinó que potencien “l’amnistia i l’autodeterminació”.

Publicitat

En aquest sentit, Aragonès ha reclamat més concreció de posar fi a la judicialització de la política catalana, també una mesura acordada en la taula de diàleg amb la Moncloa. L’executiu català ha tornat a assegurar que “si hi ha voluntat política”, hi ha una majoria parlamentària a Madrid per aprovar-les, tot i que ha demanat “discreció”:

Aragonès ha comparegut després de la reunió del Consell Executiu d’aquest dimarts, a les 12:30 hores davant dels mitjans de comunicació per fer balanç del curs polític a Catalunya.

Et pot interessar  Vist per sentència el judici contra els acusats de deixar vàters i llaços grocs a casa d'independentistes per "ridiculitzar-los"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut