Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Aragonès demana no desviar l’atenció i que les responsabilitats les assumeixi Felipe VI

|

- Publicitat -

El vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, ha demanat aquest dijous no “desviar” l’atenció sobre la fugida del rei emèrit i ha defensat que les responsabilitats s’han d’exigir i les ha d’assumir Felipe VI.

“S’ha de demanar explicacions però fonamentalment al monarca. No intentem desviar, sobretot centrem-ho en el monarca, en Felip VI. És Felip VI qui ha d’assumir les responsabilitats. És ell qui no hauria de ser cap d’Estat”, ha afirmat en declaracions als mitjans després de la seva visita a l’empresa Ultramagic d’Igualada.

Publicitat

Aragonès ha sostingut que s’ha “d’enfocar correctament quin és el problema i on està el problema: en l’existència d’una monarquia anacrònica”.

Així mateix, ha assegurat que el Gobierno ha d'”explicar-se i no amagar quin ha estat el seu paper” en la fugida de Juan Carlos I d’Espanya.

“El Gobierno que s’expliqui i no amagui quin ha estat el seu paper. Però nosaltres fonamentalment les responsabilitats les demanem al cap d’Estat, a Felipe VI, que si és rei és perquè és fill d’un rei corrupte”, ha sentenciat.

 

Et pot interessar  La fiscalia demana arxivar la causa contra l'exdirectora del CNI per l'espionatge a Aragonès
Publicitat

Opinió

Minut a Minut