Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Aragonès defensa la “via democràtica” per a la independència tot i que comporti “esperar una mica mes del desitjat”

Després de reunir-se amb la primera ministra escocesa, el vicepresident recorda que quan l'independentisme es fixa terminis "es lliga de mans"

|

- Publicitat -

Escòcia ja gaudeix de la democràcia del Regne Unit, però van perdre

ACN Barcelona .- El vicepresident del Govern, Pere Aragónes, ha viatjat a Glasgow per reunir-se amb la primera ministra escocesa, Nicola Sturgeon, i conèixer de primera mà l’experiència d’organitzar un referèndum d’autodeterminació, que es va celebrar a Escòcia el 2014. En la trobada, han coincidit en “l’aposta per la via democràtica” per aconseguir la independència, un camí que, segons ha dit Aragonés en una atenció als mitjans, pot comportar “esperar una mica més del desitjat”.

Publicitat

Catalunya no gaudeix de la democràcia d’Espanya, i van guanyar

Sobre l’ultimàtum de l’ANC, el republicà ha recordat que quan l’independentisme s’ha posat terminis “s’ha lligat de mans”: “Volem construir un camí sense posar dates”, ha afegit. A l’inici de la trobada, Aragonés ha regalat el llibre ‘Born in Catalonia’ i un el llaç groc a Sturgeon, que s’ha posat tot seguit en solidaritat amb els polítics independentistes empresonats i a l’estranger.

Et pot interessar  Govern i Comuns es reuneixen aquesta tarda després que el Consell Executiu aprovi els pressupostos
Publicitat

Opinió

Minut a Minut