Dilluns, 26 de juliol de 2021 - Edició 1096
La República

Aragonès defensa la “via democràtica” per a la independència tot i que comporti “esperar una mica mes del desitjat”

Escòcia ja gaudeix de la democràcia del Regne Unit, però van perdre ACN Barcelona .- El vicepresident del Govern, Pere Aragónes, ha viatjat a Glasgow per reunir-se amb la primera […]

Avatar
Agències 07/10/2018
Pla de la reunió entre el vicepresident del Govern, Pere Aragonès. i la primera ministra d'Escòcia, Nicola Sturgeon. Imatge publicada el 7 d'octubre de 2018 (Horitzontal).

Escòcia ja gaudeix de la democràcia del Regne Unit, però van perdre

ACN Barcelona .- El vicepresident del Govern, Pere Aragónes, ha viatjat a Glasgow per reunir-se amb la primera ministra escocesa, Nicola Sturgeon, i conèixer de primera mà l’experiència d’organitzar un referèndum d’autodeterminació, que es va celebrar a Escòcia el 2014. En la trobada, han coincidit en “l’aposta per la via democràtica” per aconseguir la independència, un camí que, segons ha dit Aragonés en una atenció als mitjans, pot comportar “esperar una mica més del desitjat”.

Catalunya no gaudeix de la democràcia d’Espanya, i van guanyar

Sobre l’ultimàtum de l’ANC, el republicà ha recordat que quan l’independentisme s’ha posat terminis “s’ha lligat de mans”: “Volem construir un camí sense posar dates”, ha afegit. A l’inici de la trobada, Aragonés ha regalat el llibre ‘Born in Catalonia’ i un el llaç groc a Sturgeon, que s’ha posat tot seguit en solidaritat amb els polítics independentistes empresonats i a l’estranger.