Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024
Edició 2102

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 27 de abril del 2024

Aragonès celebra que l’amnistia “culmina un treball col·lectiu” que ha de “posar punt final a la repressió contra l’independentisme”

|

- Publicitat -

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha celebrat a través de les xarxes socials l’aprovació de la llei d’amnistia aquest migdia al Congrés dels Diputats. El text inicialment no contemplava incloure els acusats per un delicte de terrorisme, motiu pel qual no va superar la primera votació; tanmateix, després de setmanes de negociacions, ERC, Junts i el PSOE van tancar un acord que modificava el text i incloïa el terrorisme. Ara, la llei s’ha aprovat i continuarà el seu tràmit al Senat, tot i que no es preveu tan àgil com a la cambra baixa.

Aragonès ha destacat que la llei d’amnistia ha estat un “treball col·lectiu” que ha de servir per a “posar punt final a la repressió contra l’independentisme”. A més, el president aposta per obrir ara una “nova etapa” per assolir la llibertat de Catalunya. “Molt feliç per tothom que veurà desaparèixer l’amenaça i el dolor de les seves vides”, ha conclòs el cap del Govern.

Publicitat

Et pot interessar  Govern, Comuns i CUP veuen la querella de JxCat per l’informe sobre Casol com una “amenaça” a les víctimes de masclisme v
Publicitat

Opinió

Minut a Minut