Edició 2106

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 01 de maig del 2024
Edició 2106

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 01 de maig del 2024

Aragonès alerta que sense un sistema singular “s’està tocant sostre” en la protecció social

|

- Publicitat -

El president de la Generalitat i candidat d’ERC, Pere Aragonès, ha avisat que sense un sistema de finançament singular que posi fi a les dècades d’espoli fiscal per part de l’Estat espanyol, l’estat del benestar “se’n ressentirà”. Així s’ha expressat el republicà durant la seva intervenció en un acte organitzat per la Taula del Tercer Sector, en la qual també ha dedicat unes paraules al candidat socialista, Salvador Illa, i al candidat de Junts, Carles Puigdemont.

“Illa diu que el finançament singular és un privilegi, Catalunya no tindrà el finançament que es mereix i l’estat del benestar se’n ressentirà” ha advertit el president, afegint que les propostes electorals seran un “brindis al sol” si Catalunya no disposa de tots els recursos que genera .

Publicitat

Aragonès també ha avisat que sense un finançament singular “s’està tocant sostre” en l’àmbit de la protecció social. Finalment, s’ha dirigit al candidat de Junts, Carles Puigdemont, per dir que tampoc es pot donar confiança als que tenen com a objectiu a “ells mateixos”, tot subratllant que han estat els responsables de les “retallades més severes”.

Et pot interessar  Aragonès, després del 'no' de la Moncloa al referèndum: "Impossible no surt al nostre diccionari"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut