Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Aquesta és la porra dels alcaldables sobre resultats de les eleccions municipals a Barcelona

El pronòstic dels candidats pel 26-M

|

- Publicitat -

El Debat Final de Comerç a Barcelona, que s’ha celebrat aquest dimarts al MACBA amb els candidats a l’alcaldia -menys Colau, Graupera i Saliente-, ha acabat amb una porra dels mateixos alcaldables sobre els resultats dels comicis de la capital el proper maig.

Alguns, com Valls, molt optimistes amb les seves pròpies candidatures (que augura una representació de 13 regidors), es contraposen amb els que no ho veuen gaire clar, com Bou, que col·loca la seva formació en la tercera posició, amb només cinc regidors.

Publicitat

L’alcaldessa Ada Colau, que ha participat en l’aposta tot i no assistir al debat, també ha pronosticat ser primera força amb 12 regidors, mentre que ha otorgat 8 regidors a ERC, 7 a JxCAT, 6 a Valls i PSC i 2 a la CUP.

Les candidatures republicanes 

Al seu torn, la representant de JxCat, Elsa Artadi, ha assegurat que la candidatura de Quim Forn obtindrà 11 regidors en els propers comicis municipals, mentre que creu que es produiria un doble empat: Barcelona en Comú i Valls amb 8 i, PSC i ERC, amb 7.

Per la seva banda, Ernest Maragall, ha pronosticat ser la primera força amb 10 regidors i ha donat una representació de 9 cadires a Barcelona en Comú, 8 a la candidatura de l’exprimer ministre francès, 7 als socialistes de Collboni, 5 al tàndem Forn i Artadi i 2 a la CUP.

La CUP Capgirem Barcelona i Barcelona és capital no han participat en la porra perquè no els han convidat. 

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut