Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Aquest és el PSOE “més progressista”: Defensa admet que l’Aràbia Saudita va ser el principal comprador d’armes el 2019

|

- Publicitat -

Sense miraments i aprofitant el Gobierno provisional dels socialistes en solitari el 2019, l’executiu espanyol va mantenir el creixen negoci de la venda d’armes amb l’Aràbia Saudita. Així ho admet un informe del Ministerio de Defensa, que assegura que el règim de Salmán bin Abdulaziz era el principal comprador de material fabricat a Espanya.

Per intentar tapar l’escàndol, el mateix informe al qual ha tingut accés el diari Público, explica que “la indústria de defensa és clau per l’enfortiment de la base industrial i tecnològica, i contribueix a l’increment de l’activitat econòmica, generar ocupació i el benestar dels ciutadans”. Tot plegat, el 2019, en plena campanya militar de l’Aràbia Saudita contra el Iemen, que va deixar desenes de milers de víctimes, i aquell any va comprar material militar espanyol per un import de 466,99 milions d’euros.

Publicitat

Et pot interessar  Verge critica que cap país s'hagi oposat l'Aràbia Saudita presideixi l'òrgan de l'ONU encarregat de promocionar els drets de les dones
Publicitat

Opinió

Minut a Minut