Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Anticapitalistes demana el vot per a la CUP a les eleccions del 14-F

|

- Publicitat -

La formació Anticapitalistes ha demanat aquest divendres en un comunicat el vot per a la CUP a les eleccions al Parlament del 14 de febrer. El grup, antic aliat de Podem i els Comuns, recorda que en aquests comicis no participen en cap candidatura, tot i que convida a votar en contra “l’extrema dreta i el neoliberalisme”.

L’organització va prendre la decisió de no participar de la candidatura de la CUP i Guanyem el passat mes de desembre. Tot i això, considera que la candidatura encapçalada per Dolors Sabater és “l”única amb un programa rupturista per fer front a la crisi social, econòmica i sanitària, així com una proposta sobiranista de confrontació amb l’Estat clara amb l’aposta per un referèndum d’autodeterminació”.

Publicitat

Anticapitalistes també ha volgut denunciar que les eleccions se celebrin “enmig de la tercera onada de la pandèmia”, tot i que segueix convidant a la població a “revertir les polítiques neoliberals i continuistes del Govern de JxCat i ERC”.

Et pot interessar  Aragonès assegura que la seva continuïtat com a president és la millor garantia per reforçar la taula de diàleg
Publicitat

Opinió

Minut a Minut