Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Anna Vives, escollida primera delegada del Govern català a Andorra

L’exregidora de Junts i actual directora de l’Agència de Notícies Andorrana (ANA) ocuparà el càrrec de delegada de Catalunya a Andorra

|

- Publicitat -

Anna Vives, que actualment ocupa la direcció executiva de l’Agència de Notícies Andorrana (ANA), serà la nova delegada del Govern de la Generalitat de Catalunya a Andorra, segons avança el Diari d’Andorra. L’anunci es farà públic aquest dilluns, l’endemà de les eleccions legislatives a Andorra. Paral·lelament, aquest diumenge, el partit de l’actual cap de govern d’Andorra, Xavier Espot, ha assolit la majoria absoluta en les eleccions generals.

Anna Vives (La Seu d’Urgell, 1974) és llicenciada en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona, compta amb un màster de Direcció en Comunicació. A més, ha treballat com a directora de l’àrea de formació de Creu Roja Andorrana i va ser regidora de Comunicació i Benestar Social per Junts a l’Ajuntament de La Seu d’Urgell durant més d’una dècada.

Publicitat

El govern català va impulsar la nova delegació d’Andorra el juliol passat amb la intenció d’enfortir les relacions de bon veïnatge, intensificar els lligams en l’àmbit institucional, cultural i econòmic, i potenciar la presència i el prestigi del català de la mà i amb els recursos de l’únic estat del món que el té com a llengua oficial.

Vives serà presentada en un acte amb dues noves delegades del Govern a l’exterior més: Paula Mèlich (Brasil) i Mònica Castellà (Japó). Les tres noves delegades es reuniran amb el president del Govern, Pere Aragonès i la consellera Meritxell Serret a Palau.

Et pot interessar  El govern d’Andorra exigirà saber català als ‘youtubers’ i ‘streamers’ espanyols per a renovar la residència
Publicitat

Opinió

Minut a Minut