Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

Anna Saliente encapçalarà la llista municipal de la CUP a Barcelona

La llista dels cupaires per a les municipals del maig del 2019 ja té candidata que l’encapçali, serà Anna Saliente. Després de quatre dies de votacions obertes i 600 votacions […]

Marina Almansa
Marina Almansa 02/02/2019
Ann

La llista dels cupaires per a les municipals del maig del 2019 ja té candidata que l’encapçali, serà Anna Saliente. Després de quatre dies de votacions obertes i 600 votacions per a la candidata escollida, el partit ha tancat les primeres vuit posicions de la llista anticapitalista.

L’alcaldable, amb una llarga trajectòria al món de l’activisme de l’esquerra independentista, ha estat membre del Secretariat Municipal. Actualment és militant de la CUP, Endavant OSAN i participa en algunes accions del CDR d’Horta.

En l’acte de presentació, la cupaire ha assegurat que el programa anirà en la mateixa línia que el del 2015 però ha posat èmfasi en la problemàtica del discurs sobre la seguretat a Barcelona, però també d’altres qüestions. Els cupaires han expressat que treballaran per combatre amb els desnonaments, la gentrificació  o la privatització d’espais públics.

La nova llista, que presenta noves cares per reivindicar la participació local i l’activisme al carrer, també tindrà a Jordi Magrinyà i Marga Olalla en segon i tercer lloc; Marc Cerdà, Alba Sanjurjo mentre que Leo Bejarano, Roser Vime i Alfons Romero els seguiran.