Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024
Edició 2099

Els Països Catalans al teu abast

Dimecres, 24 de abril del 2024

Àngels Chacón es desmarca d’Artur Mas i l’acusa de “no ajudar gaire” al PDeCAT a diferenciar-se de Junts

|

- Publicitat -

L’exconsellera Àngels Chacón ha desmarcat el projecte del PDeCAT de la figura d’Artur Mas. Creu que l’expresident de la Generalitat és “un associat més” i no el veu amb responsabilitats dins del partit. De fet, ha reconegut que algunes de les seves declaracions durant la campanya electoral del 14-F “no ens van ajudar gaire” a diferenciar-se de JxCat. Ho ha dit al programa ‘Cafè d’idees’ que condueix Gemma Nierga i que s’emet conjuntament per TVE i Ràdio 4.

Àngels Chacón ha dit estar “a disposició del partit” per liderar-lo i que estan treballant per un projecte “de renovació”. La cap de llista del PDeCAT ha recordat que ella va triar el PDeCAT i que l’únca línia vermella és que el partit no desaparegui: Sigui al capdavant, sigui segona, tercera o desena vull ser-hi per coherència”. Amb relació als resultats electorals del 14F Chacón ha dit que va posar el càrrec a disposició del partit pels mals resultats que els ha deixat fora del Parlament. També ha dit que els va faltar temps i que l’apel·lació al vot útil tampoc els va perjudicar. La candidata del PDeCAT ha dit que la victòria del PSC i Esquerra mostra la victòria de la moderació, per la que aposta el seu partit.

Publicitat

La candidata del Partit Demòcrata s’ha referit a la possible candidatura de Pere Aragonès com a president de la Generalitat i ha assegurat que hi ha molts plantejaments que els separen. Però, també ha marcat distàncies amb Junts i la seva estratègia de confrontació: “Vull veure com s’acaba concretant”, ha dit. També ha acusat el partit de Carles Puigdemont de “no saber què són ideològicament”.

Et pot interessar  El Tribunal de Comptes ignora l'amnistia i demana 3,1 milions d'euros a Puigdemont, Junqueras, Mas i la resta d’encausats pel ‘procés’ i l'-1O
Publicitat

Opinió

Minut a Minut