Dimarts, 17 de maig de 2022 - Edició 1391
La República

Anem x Feina: “Els resultats electorals han estat clars i ni Foment ni Pimec representen el teixit empresarial”

La patronal independentista retreu a les dues rivals que hagin oblidat “els 16.000 MEUR de dèficit fiscal”

Agències 06/03/2021
Pla mig del president de Pimec, Antoni Cañete, i el president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, conversant abans de l'acte empresarial a l'Estació del Nord, el 4 de març del 2021. (Horitzontal)

Anem x Feina ha criticat aquest dissabte Foment del Treball i Pimec per posicionar-se en contra d’un Govern “inequívocament independentista”. “Els resultats electorals han estat clars i ni Foment ni Pimec estan en condicions de representar el teixit empresarial de Catalunya”, ha etzibat la patronal independentista, que també retreu a les dues rivals que hagin oblidat “els 16.000 MEUR de dèficit fiscal”. “Sembla que ningú recorda aquests 16.000 MEUR que no tornen a Catalunya. Ningú els està reclamant. Ni Foment ni Pimec miren per Catalunya”, ha assegurat el portaveu d’Anem x Feina, Àlex de Azuaje. “Si fóssim independents, amb aquests 16.000 MEUR que Catalunya genera es podria millorar la situació econòmica que viu el país”, ha considerat.

Per això, Anem x Feina s’ha postulat com “l’única alternativa possible” per defensar els interessos de l’economia real de Catalunya. “Una economia que està en mans de petits i mitjans empresaris i autònoms que viuen moments difícils i que necessiten que algú miri per ells i els representi”, ha conclòs la patronal ‘desacomplexadament’ independentista.