Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

ANC, Òmnium i Consell per la República, units per reivindicar la “força de la mobilització” de l’independentisme

|

- Publicitat -

L’Assemblea, Òmnium Cultural i Consell per la República s’han unit amb motiu de l’Onze de Setembre per fer una crida a retornar als carrers i a continuar amb la lluita independentista.

La presidenta de l’Assemblea, Dolors Feliu, ha instat els ciutadans de Catalunya a assistir a la manifestació de la Diada “si el que volen és la independència”. “És la força de la gent el que ens mourà cap a la independència”, ha avisat Feliu, tot destacant que amb la protesta volen que “partits i govern” sentin la “força de la mobilització”.

Publicitat

Per la seva banda, el president d’Òmnium, Xavier Antich, ha assegurat que la millor eina per respondre a la “guerra bruta” de l’estat espanyol és “demostrar als carrers la gran força mobilitzadora” del “moviment democràtic i plural que és l’independentisme”. “És l’eina més poderosa per vehicular la nostra veu”, ha remarcat.

En nom del Consell per la República, el portaveu de Poble Lliure, Guillem Fuster, ha defensat que el que es va començar el 2017 “no està acabat” i que qualsevol “finalització” passa “només per la confrontació democràtica” i “estructures” d’estat.

Et pot interessar  Els homes joves són els més espanyolistes i favorables a protegir els símbols franquistes, segons una enquesta d'Òmnium
Publicitat

Opinió

Minut a Minut