Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024
Edició 2107

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 02 de maig del 2024

L’ANC critica que el nou Govern està “ple de noms del passat” i “lluny de respectar el mandat de l’1-O”

|

- Publicitat -

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha emès un nou comunicat en el qual mostra el posicionament de l’entitat amb relació a la nova configuració del Govern, ara conformat únicament per ERC. L’ANC critica, en aquest nou escrit, que el nou Govern “està ple de noms del passat” i que queda “lluny de respectar el mandat de l’1 d’Octubre i el consens del 52% independentista”.

A ulls de l’ANC, el nou executiu de la Generalitat té “una minsa legitimitat” i “un mínim reconeixement al Parlament”. A la vegada, l’Assemblea també assegura que el nou Govern “només té la capacitat de fer autonomisme de mirada curta” i considera que “gira l’esquena” a la independència unilateral, que és “l’únic projecte viable per a una Catalunya de progrés”.

Publicitat

L’entitat afirma que la societat catalana va votar dur a terme la independència i lamenta que, amb la tria dels consellers i conselleres feta per Pere Aragonès, “queda clar del tot que no mantindrà la seva promesa”. Per aquest mateix motiu, l’ANC torna a reclamar eleccions “per a la independència”.

Et pot interessar  Aragonès i Ayuso protagonitzen al Senat l'enfrontament per la llei d'amnistia
Publicitat

Opinió

Minut a Minut