Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Almenys vuit detinguts en la tercera nit d’aldarulls a Barcelona per l’empresonament de Pablo Hasel

|

- Publicitat -

Almenys vuit persones han estat detingudes aquest dijous a Barcelona en la tercera nit d’aldarulls per l’empresonament de Pablo Hasel, segons han informat els Mossos d’Esquadra. Dos dels detinguts s’han fet a la cruïlla del carrer Roger de Llúria amb Mallorca, tres al passatge Pla amb el carrer Bruc, dos al carrer Mallorca amb l’avinguda Diagonal i un al passeig Sant Joan. Tots vuit han estat detinguts per desordres públics, acusats de llançar objectes contra la policia i participar en actes vandàlics. Els Mossos descriuen nombrosos contenidors, mobiliari urbà i motocicletes cremats, a banda de diversos establiments i locals amb vidres trencats, entre ells la redacció d”El Periódico’.

Els Mossos informen que a hores d’ara consten dos agents ferits de caràcter lleu. A banda, el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha informat que fins a les deu de la nit havia atès també a Barcelona dues persones, una ferida menys greu i l’altra lleu. Ambdues han estat traslladades a centres hospitalaris. Fins ara no s’ha informat de detinguts ni atesos enlloc més de Catalunya.

Publicitat

D’altra banda, la policia ha informat que a l’inici de la manifestació d’avui al voltant de la plaça Tetuan s’han aixecat diverses actes de denúncia a persones que duien esprais o pilotes de golf a les motxilles. També se n’ha denunciat una altra que duia diversos petards i pirotècnia.

Et pot interessar  El talp de la Guàrdia Civil als Mossos per l’1-O, detingut per blanqueig de capitals
Publicitat

Opinió

Minut a Minut