Divendres, 30 de setembre de 2022 - Edició 1526
La República

Allisada de Costa a Borrell després de les seves insinuacions

L’exvicepresident del Parlament deixa clar que l’ofensiva independentista des d’Europa “ha resultat la millor estratègia per plantar cara”: “El que diu Borrell ho demostra”

Redacció 01/03/2022

L’odi per l’independentisme de Josep Borrell no ha cessat ni quan té problemes més importants com el conflicte a Ucraïna. Després de lloar Zelenski com un “líder que no s’escapa amagat en un cotxe”, Puigdemont i altres personalitats l’han criticat durament a la xarxa. Un dels exemples ha estat l’exvicepresident del Parlament, Josep Costa, que assegura que als catalans “no ens varen enviar tancs, sinó jutges”, i ha recordat que la UE va mirar cap a un altre costat, una mostra més del que ha suposat l’acció exterior de Puigdemont i la resta d’exiliats polítics per la repressió espanyola.

“L’exili obliga Europa a intervenir i permet enviar ‘míssils’ jurídics a Madrid”, ha etzibat Costa alliçonant l’Alt Representant de la UE, i remarcant que l’exili “ha resultat la millor estratègia per plantar cara”, apuntant directament a la ràbia de Borrell com a prova de la utilitat que té aquesta força europea de l’independentisme.