Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024
Edició 2098

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 23 de abril del 2024

Alfonso Guerra: “Només visitaria Torra si fos antropòleg i m’interessés un personatge exòtic”

|

- Publicitat -

L’exvicepresident del Gobierno de España, i mà dreta de Felipe González, Alfonso Guerra, ha dit en una entrevista a Onda Cero que mai aniria a una reunió amb el president de la Generalitat, Quim torra “excepte si fos antropòleg i m’interessés un personatge exòtic”, i per acabar-ho d’adobar, el titlla de boig i el compara amb Puigdemont: “És un home de palla que està trastornat, com el que és a Brussel·les, més propis d’un zoo que d’un polític”. González s’ha animat dient barbaritats i, en referència a la menció a un zoo, ha dit que “de fet, el Parlament de Catalunya és al costat del zoo”.

En bona part de l’entrevista, Guerra s’ha dedicat a atacar el Govern de Catalunya i els seus integrants, declarant autèntiques barbaritats com que “Torra fabrica una incubadora de neonazis a Catalunya”, “L’independentisme ha fet ressuscitar el franquisme”, “Tv3 és fastigosament sectària” i ha alabat el rei dient que el discurs del 3 d’octubre “va ser impecable”.

Publicitat

Una absoluta vomitada cap a Catalunya i l’independentisme, que, si hagués estat algú del Govern qui hagués dit coses similars de polítiques contràries, estaria en portada de tots els mitjans catalans i espanyols, però en aquest cas, uns pocs diaris catalans se n’han fet ressò, mentre Madrid calla davant d’un odi extrem cap a un país que, teòricament, volen considerar seu.

L’Espanya més casposa, sigui socialista o no, no pot suportar que hi hagi governs que es posin en dubte la seva “unidad de España“.

 

Et pot interessar  Koldo s'encara amb el Senat i afirma estar "mort" mediàticament: "Em trucaran quan em declarin innocent?"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut