Dilluns, 27 de març de 2023 - Edició 1705
La República

Alejandro Fernandez (PPC) assegura que “el procés separatista s’està estenent a la resta Espanya”

El president popular defensa les autonomies com a contrapès a un govern de Sánchez i Iglesias

Agències 05/12/2020
Alejandro Fernández, líder del PP a Catalunya

El president del PPC, Alejandro Fernández, adverteix que amb el suport d’ERC als Pressupostos Generals “el procés separatista s’està estenent a la resta d’Espanya”. En un acte en defensa de la Constitució que s’ha fet aquest dissabte al migdia a Barcelona, el popular ha alertat que “s’està intentant traslladar” a la resta de l’Estat “la idea de les dues catalunyes irreconciliables que es miren amb desconfiança i viuen apartades”. “Això, per desgràcia, ja va passar abans amb les dues espanyes”, ha lamentat tot afegint que provoca “grans angoixes a gran part de la població”.

Fernández ha criticat la idea de Vox de voler acabar amb les autonomies i les ha defensat com a “contrapès” a un govern de Pedro Sánchez i Pablo Iglesias.
“Alguns que diuen protegir Espanya volen donar al govern de Sánchez i Iglesias tot el poder sense contrapesos de cap mena”, ha afirmat Fernández en al·lusió al partit d’Abascal. “La Constitució és garantia de pluralisme, de contrapesos i d’alternativa” a l’actual executiu espanyol, ha assegurat. “La solució és més Europa, més concòrdia i més convivència”, ha conclòs tot assegurant que “la majoria d’espanyols i catalans que independentment de la seva ideologia hi estan d’acord”.