Edició 2113

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 09 de maig del 2024
Edició 2113

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 09 de maig del 2024

Cornellà, alcalde de Celrà: “Si em citen a declarar no hi penso anar”

"He participat en moltes mobilitzacions i no deixaré de fer-ho"

|

- Publicitat -

L’alcalde de Celrà va ser el segon batlle detingut durant l’últim episodi de repressió policial que es va viure aquest dimecres a Catalunya. Dani Cornellà explica com va transcórrer tot plegat i assegura que, si el citen a declarar, no hi anirà com a mostra de denuncia de l’opressió al poble de Catalunya. “Res s’ha acabat i tot continua”, diu.

“Em van ensenyar una foto d’una persona amb gorro que podia ser jo o qualsevol altra persona amb barba”, ha afirmat Cornellà. Els fets es remeten a l’1 d’octubre, quan es van tallar les vies de l’AVE de Girona. “Quan vaig dir als policies que sabia que Sabater estava detingut, em van dir que jo també ho estava.”

Publicitat

Tot i la intenció d’atemorir, Cornellà ha afirmat que “he participat en moltes mobilitzacions i no deixaré de fer-ho”. De fet, l’alcalde de Celrà denuncia que va ser tot “un teatre” perquè la policia hagués pogut citar-lo sense necessitat de detenir-lo.

A la universitat de Girona hi ha una vintena d’estudiants congregats per evitar una dissetena detenció. En aquest sentit, Cornellà dona suport a les mobilitzacions i assegura que l’onada repressiva ha servit “per tornar a sortir al carrer massivament”.

Et pot interessar  La CUP diu "prou" als macroprojectes al camp de Tarragona: "Mengem-nos els rics i tanquem els casinos"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut