Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Albiol, proclamat de nou alcalde de Badalona al no aconseguir la majoria cap altre candidat

|

- Publicitat -

L’exalcalde de Badalona Xavier García Albiol (PP) ha estat proclamat alcalde de nou aquest dimarts, ja que va liderar el partit més votat en les passades eleccions municipals i que cap altre candidat a l’Alcaldia ha aconseguit reunir els 14 vots que representen la majoria absoluta a l’Ajuntament.

La resta de grups municipals ha tractat d’aconseguir un acord per investir a un altre alcalde i evitar que Albiol repetís en el càrrec –va ser alcalde entre 2011 i 2015—, però finalment no han tancat cap pacte amb suports suficients per a aquest ple d’investidura, celebrat en el Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN) per assegurar les distàncies pel coronavirus.

Publicitat

Albiol ha rebut el suport dels 11 regidors del PP, mentre que Dolors Sabater (Guanyem) ha collit deu vots, i Rubèn Guijarro (PSC), sis, després de presentar candidatura al no aconseguir un pacte amb Sabater per investir-la a ella i repartir-se el càrrec el que queda de mandat, després de la dimissió de l’exalcalde Álex Pastor.

Et pot interessar  Illa promet l'impossible: assegura que defensarà els interessos de Catalunya sense "incomodar" el govern espanyol
Publicitat

Opinió

Minut a Minut