Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Albiol, nerviós davant d’una probable moció de censura: “No els importa Badalona”

|

- Publicitat -

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, creu que la moció de censura que es comença a negociar de manera formal aquest mateix dimarts “tornarà a destrossar els avenços” del seu any i mig de mandat. Després que el PSC hagi anunciat oficialment l’inici dels contactes amb la resta de partits, Albiol ha assegurat que als grups de l’oposició “no els importa Badalona” i que “van a la seva”. En aquest sentit, l’alcalde critica que el PSC s’aliï amb Guanyem, a qui identifica amb la CUP, i creu que les alcaldies de Dolors Sabater i Àlex Pastor, entre 2015 i 2020, no van ser bones per a la ciutat.

L’intent de moció de censura arriba després que la setmana passada Xavier Garcia Albiol aparegués als Papers de Pandora com a apoderat d’una societat a Belice, un paradís fiscal d’Amèrica Central. A la investigació també apareix el regidor i durant molts anys número dos d’Albiol a Badalona, Ramon Riera.

Et pot interessar  L'oposició constata la "solitud" i "paràlisi" de l'executiu de Collboni i l'insta a "replantejar" el seu funcionament
Publicitat

Opinió

Minut a Minut