Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Albiol acaba d’enfonsar la reputació d’Àlex Pastor: “Tothom proper a ell sabia que tenia problemes de dependència”

|

- Publicitat -

El líder de l’oposició a l’Ajuntament de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha confessat, en una entrevista a Rac 1 respecte a l’escàndol d’Àlex Pastor, que “tothom sabia que tenia problemes de dependència”, i ha concretat que es tracta “no només” de dependència a l’alcohol, donant a entendre que Pastor no només bevia sinó que també consumia altres substàncies.

Albiol, lluny d’admetre cap responsabilitat per no haver parat aquesta situació abans, ha aprofitat l’entrevista per tirar-se floretes a ell i al Partit Popular, dient que “vaig demostrar que vaig saber gestionar la crisi econòmica, i calen respostes a l’altura de les circumstàncies. No hi ha d’haver una resposta per fer política, sinó una resposta que signifiqui poder liderar amb garanties els reptes que tenim a la ciutat”, diu, deixant clar que ell ha de ser el nou alcalde.

Publicitat

D’altra banda, la líder dels comuns a Badalona, Dolors Sabater, també ha admès que hi havia “molts rumors i especulacions sobre la salut de l’alcalde”, però no parla clar i no concreta quin tipus d’especulacions, mentre sí que afirma convençuda que el que sí que tenim constatat és la seva incapacitat per liderar Badalona i millorar el bloqueig municipal”. Sabater també escombra cap a casa dient que els comuns sí que van fer una proposta per canviar d’alcalde, i culpa directament al PSC de negar-se a fer res, i per tant, de tenir part de la responsabilitat pel que ha passat.

Et pot interessar  La mare d’una de les noies violades a Màgic Badalona denuncia "abandonament institucional" i que "no s’ha fet res"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut