Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Albiach reclama al Govern que negociï amb ells els pressupostos: “No som els del no a tot”

|

- Publicitat -

La presidenta d’En Comú Podem, Jéssica Albiach, ha exigit al Govern que negociï els pressupostos després que aquest divendres el Departament d’Economia hagi públic l’ordre d’elaboració dels comptes per al 2023.

Albiach deixa clara la seva posició mentre carrega contra el PSC: “Jo voldria ser molt clara, nosaltres no som els del no a tot, però tampoc som els del xec en blanc, això en tot cas és el PSC. Un PSC que cada vegada està actuant més com a crossa de la Generalitat. Amb nosaltres es negocia. Negociació o negociació, és l’únic camí”, ha manifestat.

Publicitat

Així doncs, la presidenta de la formació Lila ha reclamat al conseller d’Economia i Hisenda, Jaume Giró, que negociï els pressupostos del 2023 amb la seva força política.

Amb la publicació de l’ordre d’elaboració dels comptes per al 2023 liderat per Giró, arrenca el procés de confecció dels nous comptes públics, que continuarà en els pròxims mesos amb l’establiment de la previsió definitiva d’ingressos i amb la posterior aprovació del sostre de despesa. Segons va apuntar el conseller, l’objectiu de l’executiu és que aquests entrin en vigor al gener.

Et pot interessar  Albiach no s'aclara: veu "electoralisme" en la proposta de finançament però comparteix els "aspectes bàsics"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut