Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 25 de abril del 2024

Albiach insta Aragonès a presentar pressupostos expansius si vol el seu suport

|

- Publicitat -

La líder d’En Comú Podem al Parlament, Jéssica Albiach, ha posat al president de la Generalitat, Pere Aragonès, entre les cordes i la paret i l’ha instat, aquest dissabte, a solucionar “el més aviat possible” la “crisi de Govern” i el “guirigall” i les “picabaralles” internes, i a presentar uns pressupostos “expansius” si vol el suport dels comuns als comptes de la Generalitat.

Albiach ha assegurat, que “encara que Aragonès ho negui”, l’Executiu català “penja d’un fil” i ell és el “màxim responsable de resoldre-ho, per no seguir en “paràlisi”. Albiach ho ha dit abans de participar en una jornada municipalista de la seva formació al Vallès Oriental, a Montmeló, de cara a preparar les eleccions locals del maig vinent.

Publicitat

De la trobada, Albiach ha dit que les eleccions municipals són molt importants per definir com serà la sortida de la crisi econòmica que s’aproxima. Per a ella, la sortida hauria de ser mitjançant una “gran transformació verda, feminista i democràtica”. Aquesta activitat municipal “contrasta amb la paràlisi evident del Govern”.

Et pot interessar  Albiach situa el PSC i ERC com a "principals aliats" d'un "govern progressista"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut