Edició 2103

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de abril del 2024
Edició 2103

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de abril del 2024

Albiach dona per tancat el “capítol desafortunat” sobre les suposades negociacions entre Podem i ERC

Assegura que els comuns van confirmar a la premsa l'existència de les negociacions entre Podem i ERC perquè així els ho havia traslladat Podem

|

- Publicitat -

La presidenta d’En Comú Podem al Parlament, Jéssica Albiach, no vol aprofundir més en les suposades negociacions que Podem mantenia amb ERC per anar junts a les eleccions generals del 23 de juliol. Albiach assegura que els comuns van confirmar a la premsa l’existència de les negociacions entre Podem i ERC perquè així els ho havia traslladat Podem, unes informacions que van resultar ser falses i que la líder dels comuns només ha resumit com un “capítol desafortunat” que ja dona per tancat.

“No tiraré més llenya al foc. No m’interessa si ha passat o no. La notícia que m’interessa és que anem juntes a guanyar la dreta i l’extrema dreta”, ha expressat Albiach en una entrevista a RTVE. Allunyant el focus del fet que Podem i ERC no negocien anar en coalició juntament amb Sumar a les eleccions generals, la líder dels comuns ha volgut mostrar-se “optimista” de cara a un possible acord entre Podem i Sumar, afirmant que compta amb el suport dels comuns. Amb tot, Albiach desitja que hi hagi una candidatura conjunta entre Podem i Sumar i ha defensat que “no hi ha res tan profund o transcendental com per no poder arribar a un acord”.

Publicitat

Albiach no ha volgut avançar si Jaume Asens tornarà a ser el candidat a les eleccions generals però ha valorat d’ell la “feina extraordinària” que ha fet els darrers mesos, assegurant que és un “actiu polític”. Tanmateix, i segons ha dit la líder dels comuns, primer s’ha de signar l’acord de coalició entre Podem i Sumar i després parlar de caps de llista.

El pròxim divendres, 9 de juny, conclou el termini per registrar les coalicions que concorreran a les eleccions del 23 de juliol. Aquesta és, per tant, la data límit de les negociacions entre Podem i Sumar.

Et pot interessar  Rovira empatitza amb el "dolor" de Sánchez però li retreu que ella va haver de marxar a l'exili
Publicitat

Opinió

Minut a Minut