Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Albiach dona per morta la majoria independentista: “S’han acabat les majories absolutes”

|

- Publicitat -

La líder dels comuns al Parlament, Jéssica Albiach, ha augurat que l’acord de pressupostos és “un inici del que vindrà al llarg de la legislatura”. “Però no pensant en l’estabilitat del Govern, sinó en les necessitats del país. S’ha acabat el temps de les majories absolutes i ens hem d’entendre entre diferents. Aquesta és la clau que treballem”, ha explicat en una entrevista a ‘La Vanguardia’. També ha explicat que s’han tirat endavant els comptes amb el treball d’ERC i no tant de Junts, però sí d’Economia. “Diumenge a última hora vam fer un diagnòstic i dels 44 punts que vam posar sobre la taula hi havia acord en 26. Veient que podíem arribar a un escenari sense pressupostos, vam aprofitar l’oportunitat”, ha afegit.

Preguntada per si el president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha de mantenir la qüestió de confiança a l’equador de la legislatura, Albiach ha dit que Aragonès ho haurà de parlar amb la CUP però que ella és una persona de paraula i quan arriba a un acord, el compleix.

Et pot interessar  Els comuns ratifiquen Albiach com a candidata a les eleccions: "S'ha de restituir el futur, no el passat"
Publicitat

Opinió

Minut a Minut