Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024
Edició 2104

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 29 de abril del 2024

Albiach avisa que la “bona voluntat” dels comuns amb els pressupostos “no significa un xec en blanc”

La líder dels comuns avisa que estar "no pot ser que estar en minoria signifiqui que PSC i Junts et marquin l'agenda"

|

- Publicitat -

La líder d’En Comú Podem al Parlament, Jéssica Albiach, ha avisat aquest dissabte que la seva “bona voluntat” per arribar a un acord de pressupostos amb el Govern “no significa un xec en blanc”. En una entrevista al diari ‘Ara’, Albiach ha reiterat que no volen que hi hagi “cap partida” per al Hard Rock, i ha advertit el Govern que “no pot ser que estar en minoria impliqui que Junts i el PSC et marquin l’agenda”. En aquest sentit, ha dit que li agradaria saber “què pensa el president del Hard Rock”. La líder dels comuns també ha denunciat “incompliments flagrants” dels compromisos en l’acord dels pressupostos del 2023.

Albiach ha situat aquests “incompliments” en matèria d’habitatge i salut, i ha indicat que els acords als quals arriba Aragonès amb el PSC no la vinculen a ella.

Publicitat

Pel que fa al govern municipal de Barcelona, la líder dels comuns ha dit que l’alcalde Jaume Collboni “està més a prop de Junts” que no pas d’ells amb algunes polítiques que estan fent. “Està desfent una part del llegat al qual ell fins i tot va donar suport la legislatura anterior”, ha lamentat, tot insistint que el PSC “està més a la dreta que el PSOE de Sánchez”. Tot i això, ha defensat que van fer el que calia en la investidura de Collboni com a alcalde.

La líder dels comuns també ha valorat com a “bona notícia” el capteniment de Junts en la investidura de Pedro Sánchez, i creu que això demostra que “hi ha intel·ligència política a Junts i persones amb moltes negociacions al darrere”.

Et pot interessar  Albiach qualifica el decret del Govern per combatre la sequera de "presa de pèl" a la ciutadania
Publicitat

Opinió

Minut a Minut