Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2095

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Albiach alerta que els comuns no donaran suport als pressupostos si el Govern “no canvia d’actitud”

|

- Publicitat -

La formació lila fa marxa enrere. La presidenta d’En Comú Podem al Parlament, Jéssica Albiach, ha avisat que els comuns no donaran suport als pressupostos de l’any que ve si el Govern “no canvia d’actitud”, recordant que ells no són socis de govern. Així s’ha expressat en una entrevista a ‘Ràdio 4 i La 2’ on s’ha mostrat “sorpresa” perquè l’executiu dona per fet que els comuns facilitaran els comptes també aquest any. D’altra banda, ha acusat el president de la Generalitat, Pere Aragonès, de “rentar-se les mans” davant d’una crisi de govern “enorme”. En aquest sentit, li ha retret que assenyali Junts com a responsable. “La responsabilitat que el govern funcioni és d’Aragonès”, ha conclòs.

Després que aquest dijous, en una conferència, Aragonès hagi instat Junts a resoldre els seus “debats interns”, Albiach li ha replicat que la responsabilitat que el Govern funcioni és del president de la Generalitat. La líder dels comuns lamenta que Aragonès negui que hi hagi una crisi a l’executiu i l’atribueixi a JxCat. Tot i així, Albiach ha dit que JxCat “desautoritza” la figura d’Aragonès.

Publicitat

“Ara hi ha una crisi de govern enorme, pendent d’un fil i Aragonès diu que no és la responsabilitat d’ERC quan va ser ERC qui va demanar a Junts que formés part del govern. ERC no es pot rentar les mans”, ha argumentat.

Et pot interessar  Albiach vol que una de les primeres accions del nou govern català sigui reactivar la taula de diàleg, que l'espanyol va cancel·lar
Publicitat

Opinió

Minut a Minut