Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2100

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Albiach afirma que el Govern està “acovardit, acomplexat i acorralat” per la “sociovergència”

|

- Publicitat -

La presidenta del grup parlamentari d’En Comú Podem, Jéssica Albiach, ha afirmat que el Govern està “acovardit, acomplexat i acorralat” per la “pinça” de PSC i Junts. Durant la presentació del candidat a l’alcaldia de Molins, Lucas Ferro, aquest dissabte, Albiach ha afegit que la “sociovergència” s’està estenent per tota Catalunya, amb l’objectiu d’aturar les transformacions i els canvis que “necessita” el país. En aquest sentit, Albiach ha conclòs que, durant la cimera d’ahir pel clima, PSC i Junts pretenien que els agricultors no puguin regar els camps i, en canvi, els seus alcaldes sí que puguin regar els seus jardins “perquè hi ha època electoral”.

 

Publicitat

La cap de files dels comuns al Parlament ha posat com a exemple l”‘intent” de PSC i Junts a aturar que els més rics paguin una mica més, o quan els dos partits s’han oposat a aturar els especuladors de l’habitatge, o “inundar Catalunya de macroprojectes”.

 

Albiach també ha recordat que aquesta setmana socialistes i Junts han votat en contra que la cúpula eclesiàstica catalana comparegui en una comissió per esclarir els abusos de l’Església.

 

Publicitat

Opinió

Minut a Minut