Edició 2103

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de abril del 2024
Edició 2103

Els Països Catalans al teu abast

Diumenge, 28 de abril del 2024

Albiach, a Aragonès sobre el Hard Rock: “L’estem sentint contínuament dir que no és el seu model, que ho demostri”

|

- Publicitat -

La presidenta d’En Comú Podem, Jéssica Albiach, ha insistit al president de la Generalitat, Pere Aragonès, que ja sap què ha de fer amb el Hard Rock per evitar l’esmena a la totalitat “Que el Hard Rock tiri endavant o no és una decisió política”, ha reiterat Albiach en una entrevista al diari ‘Ara’. “L’estem sentint contínuament dir que no és el seu model. És moment que ho demostri”, ha afegit la presidenta dels comuns. “A partir d’aquí, el meu telèfon està engegat a l’espera d’una trucada del president que em convoqui per oferir-me una fórmula que pugui desencallar aquesta situació”, ha continuat Albiach, que assegura que el Govern no ha ofert cap moratòria del projecte. “Jo no tinc per què especular”, ha avisat la líder dels comuns.

“El president no s’ha assegut amb mi i m’ha dit ‘això és el que puc oferir’. Ell no està liderant aquesta situació i s’està amagant darrere d’excuses tècniques”, ha criticat Albiach. “És profundament decebedor que ERC, que va començar parlant de la transformació verda, acabi comprant l’agenda de Foment, la patronal i el PSC. Estem veient manca de lideratge per part del president. És important que entengui que no és només un gestor que ha de quedar segrestat per una decisió política que van prendre el 2014 CiU, el PP i el PSC”, ha apuntat la presidenta dels comuns.

Publicitat

“El Hard Rock és una condició imprescindible, però no suficient”

En paral·lel, Albiach ha defensat les diferències entre aquest pressupost 2024 i els altres dos pressupostos que han aprovat. “Hi ha dues qüestions que són diferents. La primera és que estem patint la pitjor sequera de la nostra història i aquest projecte consumiria 8 milions de litres d’aigua al dia, tanta com una ciutat de 30.000 habitants. I, per un altre costat, ara sabem que el pla director urbanístic (PDU) està a punt de ser aprovat. Ara és el moment i és urgent”, ha constatat la presidenta del grup parlamentari dels comuns.

Et pot interessar  Albiach anima a votar el 12 de maig "per tenir la dreta ben lluny de la Generalitat" i "defensar" el govern espanyol

“Nosaltres el que li hem dit al Govern és que descarti el Hard Rock i que a partir d’aquí comencem a parlar de la crisi que tenim en educació, de l’accés a l’atenció primària, d’habitatge… El tema és que tampoc els estem veient receptius en aquestes mesures que per a nosaltres són claus”, ha lamentat Albiach. “El Hard Rock és una condició imprescindible, però no suficient”, ha puntualitzat la líder dels comuns, que ha recordat que els últims tres pressupostos han rebut el suport de la seva formació. “Demostren que tenim paraula”, ha conclòs Albiach.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut