Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 19 de abril del 2024

Alberto Fernández no repetirà al capdavant del PP a Barcelona

El regidor popular ha assegurat que està "molt orgullós de les idees que representa" i ha criticat que a la ciutat "sobren sigles i falten esforços"

|

- Publicitat -

“El 26 de maig poso fi a la meva etapa municipal i no seré el candidat en les eleccions vinents a la ciutat”. Així ha sentenciat Alberto Fernández Díaz que plega del capdavant dels populars de Barcelona. La porta, doncs, queda oberta per conèixer qui li prendrà el relleu per liderar la candidatura del PP de cara a les municipals de l’any vinent.

Fernández Díaz ha estat regidor del consistori en dues etapes, entre el 1987 i el 1999 i des del 2003 fins ara. En les últimes eleccions havia aconseguit tres regidors. Tot i la falta de reputació dels populars a Barcelona, Fernández ha assegurat que està “molt orgullós de les idees que representa” i ha criticat que a la ciutat “sobren sigles i li falten esforços”.

Publicitat

Algunes enquestes deixen el PP fora de l’Ajuntament en les properes municipals. Els noms més sonats per liderar el projecte són Andrea Levy o Esperanza García tot i que mitjans unionistes posen sobre la taula a Josep Bou, el president d’Empresaris de Catalunya. No obstant això, Fernández no s’ha volgut pronunciar al respecte.

 

Et pot interessar  Plataforma per la Llengua inicia converses amb grups del Congrés per recórrer la proposta educativa del País Valencià
Publicitat

Opinió

Minut a Minut