Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024
Edició 2072

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 28 de març del 2024

Albert Rivera reapareix en un acte polític enmig del naufragi de Cs

|

- Publicitat -

L’expresident de Ciutadans Albert Rivera reapareixerà públicament aquest divendres, tres dies després del daltabaix de Cs en les eleccions de la Comunitat de Madrid, en una trobada virtual en el qual presentarà al conseller d’Educació i Esport de la Junta d’Andalusia, Javier Imbroda. La xerrada, que començarà a les 10,00 hores, està organitzada per l’Associació Nacional d’Editors de Llibres i Material d’Ensenyament (Anele), l’Associació d’Editors d’Andalusia (AEA) i ‘Diari Sud’ i es podrà seguir per ‘streaming’ en la web del periòdic.

Rivera, que va deixar la política al novembre de 2019 per l’enfonsament de Ciutadans en les últimes eleccions generals, presideix actualment el bufet d’advocats Martínez-Echevarría & Rivera. En els primers mesos després de la seva tornada a l’advocacia, va continuar comentant l’actualitat política de forma bastant activa, tant en les xarxes socials com en actes i en entrevistes, deixant entreveure el seu desacord amb algunes decisions que estava prenent la nova presidenta de Cs, Inés Arrimadas, en particular pels seus pactes amb el Govern de Pedro Sánchez.

Publicitat

Una de les seves últimes intervencions en públic va ser en un acte informatiu d’Europa Press, el desembre passat, al costat del líder de la formació taronja a Andalusia i vicepresident de la Junta, Juan Marín, quan va defensar que no es podia actuar amb “equidistància” entre els líders del PP, Pablo Casado, i del PSOE, Pedro Sánchez, i que calia estar “en el costat correcte”, amb qui “defensa la llibertat” i enfront dels “lliberticides”. En els últims mesos, Rivera ha mantingut un perfil més discret i ha evitat pronunciar-se sobre Ciutadans i sobre Arrimadas. No ha comentat els fracassos electorals del partit a Catalunya i en la Comunitat de Madrid, ni la moció de censura fallida contra el PP a Múrcia, ni les fugides de càrrecs de Cs al PP.

Et pot interessar  Cs s'enfonsa: no arriben a un pacte amb el PP per a concórrer junts al 12-M i Vázquez plega de la secretaria general de Ciutadans
Publicitat

Opinió

Minut a Minut