Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024
Edició 2101

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 26 de abril del 2024

Albert Rivera entra al patronat de la universitat que va aprovar la carrera de Dret a Casado

|

- Publicitat -

El Butlletí de la Comunitat de Madrid (BOCM) publicava ahir el nomenament de l’exlíder de Ciutadans, Albert Rive,ra com a vocal del Patronat de la Fundació Universitària Fra Francisco Jiménez de Cisneros. Es tracta d’un centre adscrit a la Universitat Complutense de Madrid (UCM) que és propietat de la Comunitat de Madrid. La decisió que comunica el Govern d’Isabel Díaz Ayuso en el BOCM es remet a una ordre (datada l’11 de febrer passat), que va ser ratificada per l’anterior conseller d’Universitats i Innovació de la Comunitat de Madrid, Eduardo Sicília (Ciutadans). Cal recordar que Sicília va ser destituït el passat dia 10 de març, juntament amb el vicepresident de la Comunitat de Madrid, Ignacio Aguado, i la resta de consellers de Ciutadans. Ara, les competències de Sicília en Universitats i Innovació han estat assumides pel conseller d’Educació, Ciència, Cultura, Turisme, i Joventut i portaveu del Govern, Enrique Ossorio, tal i com recorda el diari ‘El Plural’.

El 2018 aquesta universitat es va situar en el centre de la polèmica després que el diari El Mundo publiqués una informació sobre com Pablo Casado va aprovar mitja carrera de Dret en aquest centre. Tot això després que el líder del PP obtingués el seu primer escó en l’Assemblea de Madrid. Va ser el passat 16 de març quan es va fer públic que Albert Rivera dirigiria el nou Institut de Lideratge i Formació Política en el Centre d’Ensenyament Superior Cardenal Cisneros. Segons va comunicar Europa Press, l’exdirigent de Cs s’incorporaria al Patronat d’aquest centre a proposta de la seva Direcció, en una decisió que va ser ratificada per l’anterior conseller d’Universitats i Innovació de la Comunitat de Madrid, Eduardo Sicília.

Publicitat
Et pot interessar  El cartell de Cs pel 12-M està fet amb intel·ligència artificial i demana "detenir" Puigdemont i Sánchez

Des del centre van assenyalar que l’objectiu de crear aquest Institut de Lideratge i Formació Política era cobrir les mancances que en la seva experiència personal, Albert Rivera va detectar durant els seus anys de treball en la política activa.

Publicitat

Opinió

Minut a Minut