Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023
Edició 1894

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 02 de octubre del 2023

Albert Donaire torna a evidenciar les clavegueres dins els col·lectius de mossos unionistes

|

- Publicitat -

La conxorxa dels col·lectius de Mossos al servei de la repressió espanyola s’ha fet més evident d’ençà que la fiscalia de Sánchez ha obert una investigació contra tuitaires crítics amb la decisió d’aplicar el 25% de classes en castellà a les escoles catalanes, fent esclatar el model d’immersió lingüística que tan bé ha funcionat durant tants anys, i que així i tot el català continuava sent una llengua discriminada a la primera de canvi.

Publicitat

Ha estat el conegut mosso independentista i represaliat Albert Donaire qui, a través d’una piulada que ha fet el col·lectiu de Mossos per la Constitució, ha evidenciat el joc brut que hi ha al darrere. Segons aquest grup de policies, Albert Donaire forma part de les desenes de tuitaires citats a declarar per carregar contra la llei lingüística a les escoles, segons ells, per “vulnerar les dades personals de les famílies de Canet per promoure l’assetjament a un menor d’edat”. Davant d’aquestes acusacions, Donaire s’ha fet dues preguntes, la primera enfocada al fet que ell encara no havia rebut cap citació per anar a declarar, i, en canvi, el col·lectiu ja ho sap, i la segona, respecte a les maneres amb les quals els mossos unionistes el tracten: “Compañero? Jo d’ells no soc company ni en soc res! No en vull saber res dels escamots ultres”, ha etzibat.

Et pot interessar  El Jovent Republicà denuncia un nou cas de repressió judicial a mans de l'entitat espanyolista 'S'ha Acabat'
Publicitat

Més notícies

Editorial

Opinió