Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024
Edició 2094

Els Països Catalans al teu abast

Dissabte, 20 de abril del 2024

Albert Batlle fa una defensa aferrissada de la policia i treu importància a la jove que va perdre l’ull

|

- Publicitat -

El tinent d’alcaldia de Seguretat de Barcelona, Albert Batlle, ha demanat aquest divendres que el possible debat sobre els antiavalots dels Mossos d’Esquadra es faci de forma reposada i més endavant, no pas ara “en calent” mentre encara hi ha manifestacions violentes per l’empresonament del raper lleidatà Pablo Hasel. “Qualsevol acció policial es pot revisar”, ha dit, però ha afegit també que “cal buscar el moment”, i creu que ara s’ha de donar el màxim suport a la policia. Batlle també ha demanat més rotunditat en la condemna de la violència al carrer per part de partits i entitats socials.

En una entrevista a RAC1, Batlle ha opinat que els debats sobre el model policial s’han de fer “en fred” i sense prendre decisions “precipitades” fruit de “fets dolorosos o puntuals”, com la pèrdua d’un ull per part d’una jove manifestant. “S’han d’escoltar totes les opinions”, ha dit.

Publicitat

D’altra banda, el regidor tampoc creu que calgui augmentar les penes de presó pels delictes de desordres públics ni canviar el codi penal cada cop que hi ha aldarulls al carrer.

Finalment, Batlle ha dit que l’Ajuntament xifra els danys en mobiliari urbà, contenidors, semàfors i asfalt en uns 400.000 o 500.000 euros en els últims tres dies, a banda dels danys causats a establiments comercials.

Et pot interessar  En llibertat provisional el talp dels Mossos a la Guàrdia Civil i presumpte blanquejador de diners
Publicitat

Opinió

Minut a Minut