Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024
Edició 2073

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 29 de març del 2024

Albert Batet confia en què JxCat, PDeCAT i la Crida sabran reordenar-se

|

- Publicitat -

El president de JxCat al Parlament, Albert Batet, ha defensat que ha arribat l’hora de reordenar l’espai polític que integren juntament el PDeCAT i la Crida Nacional per la República, un procés on no hi preveu una escissió: “El com no és un problema”.

En una entrevista a Europa Press, ha assegurat que hi ha tres aspectes que comparteixen JxCat, el PDeCAT i la Crida: el lideratge de l’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont; que ha de configurar-se un sol espai polític amb un partit, i “el ‘no surrender‘ i la necessitat de persistir per guanyar”.

Publicitat

“Hi ha tres comuns denominadors molt potents i importants, i això és la millor base per construir un projecte polític. És el moment de poder-lo construir entre tots i fer realitat aquest espai, que demostra una gran potència perquè són mons molt complementaris, i junts són guanyadors perquè abracen un ampli espectre de la societat catalana”, ha reivindicat el també dirigent del PDeCAT.

Per Batet, com fer aquesta reordenació “no ha de ser un problema”, i ha cridat a centrar-se en el que comparteixen tots els actors de l’espai polític i a posar les coses fàcils per dibuixar un projecte sòlid i amb força.

En preguntar-li si el PDeCAT s’ha de dissoldre o si la coalició és una alternativa, ha assegurat que “poden passar moltes coses”.

 

Et pot interessar  Junts acusa ERC de coordinar-se amb el PSOE perquè el calendari electoral entorpeixi la presència de Puigdemont al 12-M
Publicitat

Opinió

Minut a Minut