Dissabte, 28 de gener de 2023 - Edició 1647
La República

Alay, tranquil davant la seva persecució: “Poden investigar totes les meves vides anteriors si volen”

El director de l’oficina de Puigdemont respon així a la justícia, que ara també investiga el seu passat abans de treballar pel president exiliat

Àlex Huguet 26/11/2021

El director de l’Oficina de Puigdemont, Josep Lluís Alay, ha transmès la seva tranquil·litat davant la bruta persecució judicial que està patint per part d’Espanya. Aquest dijous, el diari El Món va destapar que el jutjat encarregat de la repressió cap a Alay també investiga tota l’activitat de l’independentista des d’abans d’entrar a treballar pel president exiliat, és a dir, durant l’etapa al Comissionat de Relacions Internacionals de la Diputació de Barcelona. El digital apuntava també l’evidència i l’interès de la justícia en saber tot el possible d’Alay, un fet que contrasta amb l’arxivament d’altres peces separades relacionades amb l’operació Volhov.

Per la seva banda, Alay s’ha mostrat impassible davant els fets: “Poden investigar totes les meves vides anteriors si volen”. En una piulada, el director de l’Oficina de Puigdemont assegura que la justícia sempre trobarà “el mateix independentista disposat a acabar amb l’opressió de Catalunya”.